Airfryers Blog Elektronica

Beste Airfryers – Vergelijking & Koopgids

Met een airfryer toestel kun jij vanaf nu niet alleen lekker gaan koken maar ook een pak gezonder doordat er minder vetstoffen aan te pas komen. Toch is er vrij veel verschil waar te nemen tussen de verschillende airfryer toestellen. We raden jou dan ook niet aan om meteen het eerste het beste toestel aan te kopen. Bekijk eventueel eerst eens de koopgids waarin duidelijk uitgelegd wordt waarop je eventueel kunt letten. Je kunt natuurlijk ook altijd rechtstreeks doorklikken naar onze top 3 van de beste airfryer toestellen. Zo is de Philips Airfryer XL HD9240/90 zeker en vast een sterke aanrader. Het is een vrij groot toestel die je de mogelijkheid biedt om voor maar liefst 5 personen tegelijk eten te bereiden. Ook de Princess Aerofryer XL 182020 maakt niet voor niets deel uit van de top 3 van beste airfryers. Het beschikt over een vrij groot volume en de meeste onderdelen kun met behulp van de vaatwasmachine schoonmaken.

5 Beste Airfryers van 2021

Heb je gemerkt dat je papa dol is op het bereiden van voedsel en ben je nog steeds op zoek naar het beste vaderdagcadeau? Of maak je graag frietjes klaar bij je thuis en ben je bezorgd over je gezondheid? Frituur nu gezonder dankzij de airfryer, in plaats van olie gebruikt hij gewoon hete lucht! Weet je niet welke airfryer je moet kopen? Ben je op zoek naar de beste airfryer of liever iets goedkoper? Wij hebben verschillende airfryer aanbiedingen voor jou onderzocht op basis van online reviews en we zetten deze even op een rijtje.

1. Philips Avance Airfryer XL HD9240/90

Dankzij de airfryers blijven uw frietjes en snacks lekker knapperig maar zijn ze bovendien ook nog eens gezond. De Philips Airfryer XL kan voor maximaal 5 personen snacks en frietjes opwarmen en hij werkt snel en is geurloos! Deze airfryer krijgt van de consumentenbond een positief advies en is volgens hen de beste airfryer.

Je maakt verse frietjes klaar met tot 80% minder vet en hij werkt 30% sneller dan een klassieke frietketel met olie. Danzij de Rapid Air-technologie hoeft u zich ook niet zoveel zorgen te maken over geurtjes en damp. Hij komt inclusief een receptenboekje van de Philips Chef.

De honderden verschillende online reviews zijn lovend over dit topproduct. Kopers zijn heel tevreden over de goede kwaliteit en vinden dat het eten niets aan smaak verliest, alle snacks en frietjes blijven lekker knapperig maar dan zonder vet! Met het digitale touchscreen kan u gemakkelijk de tijd en de temperatuur intellen voor het beste resultaat. Het enige nadeel aan deze airfryer aanbieding is de prijs, hij is de duurste uit ons lijstje maar u krijgt er wel top kwaliteit voor terug!

Momenteel is deze Philips airfryer veruit één van de populairste producten die je op de markt kunt vinden. Philips wordt door veel kopers gezien als het beste merk doordat het juist meer voordelen dan nadelen biedt. We zetten hieronder even de voor- en nadelen voor jou op een rijtje.

 

2. Princess Digitale Aerofryer XL 182020

Het grote volume van deze airfryer maakt het u mogelijk om 5 porties in één baksessie klaar te maken. Hij beschikt over digitale bediening en z’n onderdelen zijn afwasmachinebestendig.

U kunt er mee grillen, bakken en zelfs roosteren. En niet alleen snacks of frietjes maar bijvoorbeeld ook groenten. Hij heeft een oververhittingsbeveiliging en een vermogen van 1500 Watt.

De vele reviews geven een positief advies. Door zijn lage prijs behoort hij tot de goedkope airfryers. Kopers vinden hem gebruiksvriendelijk, voordelig en zijn heel tevreden over de knapperigheid van de snacks en frietjes.

Sommigen vinden het jammer dat je er geen receptenboekje bij krijgt en vinden dat het iets langer duurt dan normaal om het voedsel op te warmen. Hij is wel handig om schoon te maken doordat u het mandje kan losmaken van de lade.

In vergelijking met het vorige product behoort de Princess Airfryer tot de iets goedkopere airfryers. Dit wil niet zeggen dat het daarom veel slechter is. Er zijn namelijk heel wat voordelen aan dit product verbonden. Die willen wij toch even vermelden gevolgd door de nadelen ervan.

 

3. Philips Avance Airfryer XXL HD9654/90 Heteluchtfriteuse Met grillplaat

Het merk Philips is alvast een gevestigde waarde op het gebied van airfryers. De airfryer is niet alleen makkelijk te bedienen maar biedt je daarnaast de mogelijkheid om op een gezonde manier te bakken, roosteren, grillen en braden. De grillplaat, inclusief handig receptenboek worden zomaar bij de aankoop meegeleverd.

Het maximale vermogen van 2250 Watt in combinatie met een binnenpan van 1,4 liter; maakt dit apparaat bijzonder geschikt voor grote gezinnen. Bovendien kun je de binnenpan na gebruik zonder problemen in de vaatwasmachine plaatsen en is ook de plastic behuizing eenvoudig te onderhouden.  Er is niet alleen een timer functie beschikbaar maar ook een temperatuur indicator waarbij je minimaal 60 en maximaal 200 graden Celsius kunt aanduiden. Het apparaat schakelt na verloop van tijd automatisch uit, en dat zorgt voor een zekere vorm van veiligheid.

Je kunt gebruik maken van de verschillende programma’s en functies. De antislip bodem zorgt er verder voor dat het toestel niet plotseling omvalt of wegschuift. Ondanks de toch wel hoge prijs van het product, merken we hoofdzakelijk positieve reacties van klanten op.

Indien het toch allemaal net een tikkeltje meer mag zijn dan zou je eventueel kunnen opteren voor deze unieke airfryer. Het toestel wordt jou aangeboden door, misschien wel het beste merk Philips. De airfryer wordt gekenmerkt door een vrij groot vermogen dat wel 2250 Watt bedraagt en de mogelijkheid om tussen verschillende programma’s en functies probleemloos te schakelen.

 

4. Royalty Line Hetelucht Friteuse Deluxe

Indien u op zoek bent naar een meer economische keuze, dan is deze Royalty Line airfryer misschien wel voor u. Hij behoort tot de goedkope airfryers en u krijgt er nog altijd kwaliteit voor terug.

U kan er mee grillen, roosteren, opwarmen en bakken. Stel de temperatuur in tussen 80 en 200 graden Celsius.

Hij heeft een inhoud van 2,6 liter en u kunt de timer met belletje tot maximum 30 minuten instellen. Zijn bakmandje beschikt over een anti-aanbaklaag dus u hoeft u geen zorgen te maken om na het bakken nog te veel  te moeten schrobben.

De online reviews zijn positief over dit topproduct. Gebruikers vinden het een voordelige koop. Hij is perfect voor 1 of 2 personen en zo hoeft u ook de oven niet aan te steken om kleine hoeveelheden op te warmen.

Naast Philips is Royalty Line ook één van de bekende merken. In vergelijking met de vorige producten is deze airfryer in het bezit van de laagste prijs. Maar laat ons even kijken wat nu de sterke punten zijn van dit product en wat nu de iets mindere punten zijn.

 

5. Aigostar Dragon Pro 30LDX Airfryer Hetelucht Friteuse

Ben je niet meteen van plan om een groot budget te spenderen aan een degelijke hetelucht friteuse? Dan lijkt dit product van Aigostar misschien echt wel iets voor jou. De lage prijs doet vermoeden dat het hier misschien wel eens om een airfryer aanbieding zou kunnen gaan.

De airfryer biedt een totaal vermogen van maar liefst 1400 Watt aan en de mogelijkheid om tot wel 900 gram frietjes per keer te bakken. Daarvoor kun je de binnenpan met een inhoud van 3,2 liter zonder problemen gebruiken. De pan kun je er na gebruik uitnemen en gewoon door de vaatwasmachine laten reinigen. Je kunt gebruik maken van een handige temperatuur indicator en een warmhoud functie.

Het snoer heeft een maximale lengte van 1 meter en biedt voldoende bewegingsvrijheid. Dankzij de antislipvoetjes hoef je je geen zorgen te maken en blijft de airfryer stabiel en stevig staan. Een blik op de online beoordelingen toont aan dat de meerderheid duidelijk bijzonder positief heeft geoordeeld. Slechts een enkele koper is minder overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Zodra je de Aigostar Dragon airfryer bekijkt, zal de lage prijs meteen in het oog springen. Dat maakt het toestel bijzonder geschikt voor mensen met een beperkter budget. De behuizing van de airfryer is vervaardigd uit duurzaam en makkelijk te onderhouden RVS en is afgewerkt in een elegante zwarte kleur. Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Bekijk dan zeker het overzicht hieronder.

 

  Koop van bol.com

Similar Posts